Степан Кубів: створення Громадської ради дасть змогу ініціативним громадянам брати безпосередню участь у вирішенні проблемних фінансових питань

8 комментариев
Голова Національного банку Степан Кубів сьогодні під час спілкування із групою позичальників банків повідомив про ініціативу створення Громадської ради при Національному банку.

“До складу дієвої Громадської ради мають увійти фахові юристи, економісти та фінансисти, а також представники банківських асоціацій та антикорупційних ініціатив, – зазначив під час зустрічі Степан Кубів. – Ефективна робота цієї ради в оперативному режимі дасть змогу ініціативним громадянам брати участь у вирішенні проблемних фінансових питань, зокрема щодо депозитів, валютних кредитів, іпотеки, роботи колекторських компаній”.

Крім того, Степан Кубів запропонував представникам ініціативних груп до 30 квітня 2014 року подати анкети бажаючих фахівців для участі в роботі Громадської ради, щоб у травні цього року сформувати її склад, не зволікаючи з проведенням установчих зборів.

За пропозицією Степана Кубіва Громадська рада проводитиме збори кілька разів на місяць як за його участю, так і за участю керівників профільних підрозділів Національного банку, питання яких потребуватимуть розгляду.

Учасники зустрічі позитивно сприйняли ініціативу Голови Національного банку України щодо створення Громадської ради та виявили бажання взяти безпосередню участь у вирішенні проблемних фінансових питань та громадському контролі за діяльністю Національного банку.


http://bank.gov.ua/control/uk/publish/article?art_id=7064394&cat_id=55838


8 комментариев :

  1. В ИГ есть люди,готовые послужить державе? Мы готовы продвигать,нам это только на руку.Может ,если банк заработает,будут за ним приглядывать.

    ОтветитьУдалить
  2. Ребят из ИГ без ложной скромности следует туда делегировать. При их согласии, конечно. ИГ. что скажете?

    ОтветитьУдалить
  3. Кубив вышел к возмущенным заемщикам, которые окружили Нацбанк
    http://fakty.ictv.ua/ru/index/view-media/id/60181

    ОтветитьУдалить
  4. Вот тут тоже о заемщиках. С них с кровью сдирают платежи, а депозиты не возвращают. У кого -то же оседают эти деньги. Ё!
    http://distalo.ictv.ua/ua/index/view-media/id/60008/current/64/total/65

    ОтветитьУдалить
  5. большое спасибо ребятам с ИГ за проделанную работу.С такими людьми как Павел можно строить новую страну.

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Поддерживаю двумя руками! Павел, если Вы займетесь общественно-политическим направлением - расчитывайте на нашу полную поддержку!

      Удалить
  6. Так может сразу на пост главы НБУ, как и Кубив , на Майдане был и сам Кубив на митинге у ВР предлагал, что если кто то видит другие способы по банку , то пожалуйста! Лично я не против и выборы скоро.

    ОтветитьУдалить
  7. Если Павел и другие из ИГ не против этим заняться-было бы чудесно. Хорошо.что у нас есть такая молодежь.-есть надежда. что когда-нибудь к власти прийдут адекватные и умные люди.

    ОтветитьУдалить