Директор-розпорядник Фонду гарантування вкладів фізичних осіб Василь Пасічник взяв участь у Всеукраїнських зборах вкладників та клієнтів банка «Форум»

Комментариев нет
Директор-розпорядник Фонду гарантування вкладів фізичних осіб  Василь Пасічник взяв участь у Всеукраїнських зборах вкладників та клієнтів банку «Форум», що відбулися 28 березня 2014 року о 12:00 год. у приміщені МЦКМ «Жовтневий палац» у м. Києві.  На зустрічі були присутні Голова Національного банку України Степан Кубів, уповноважена особа Фонду гарантування вкладів фізичних осіб на здійснення тимчасової адміністрації у ПАТ «БАНК ФОРУМ» Наталія Соловйова, власник ПАТ «БАНК ФОРУМ» Вадим Новінський та представники  Громадської організації  «Ініціативна група вкладників та клієнтів банку «Форум».

Основною темою зустрічі було спільне обговорення шляхів врегулювання діяльності нещодавно визнаного неплатоспроможним банку «Форум».

Степан Кубів заявив, що НБУ та Фонд зацікавлені в тому, щоб вкладники банку, як фізичні, так і юридичні особи не втратили свої заощадження, що можливо за наявності інвестора.

В свою чергу Василь Пасічник наголосив, що Фонд виконує всі свої зобов’язання  в рамках чинного законодавства щодо захисту  прав та законних інтересів вкладників. Зокрема, Фонд продовжив термін прийому документів від потенційних інвесторів для банку «Форум» до 18:00 год. 07.04.2014 року включно.

Усі учасники зборів домовились і надалі докладати спільних зусиль для досягнення позитивних результатів для всіх вкладників та кредиторів банку «Форум».

http://www.fg.gov.ua/news/direktor-rozporyadnik-fondu-garantuvannya-vkladiv-fizichnih-osib-vasil-pasichnik-vzyav-uchast-u-vseukrayinskih-zborah-vkladnikiv-ta-klientiv-banka-forum-665.html


Комментариев нет :

Отправить комментарий