З ПУАТ «ФІДОБАНК» підписано договір про передачу частини активів та зобов’язань ПАТ «КБ «ПРОМЕКОНОМБАНК»

Комментариев нет
22 серпня 2014 року уповноваженою особою Фонду на тимчасову адміністрацію в ПУБЛІЧНОМУ АКЦІОНЕРНОМУ ТОВАРИСТВІ «КОМЕРЦІЙНИЙ БАНК «ПРОМЕКОНОМБАНК» (далі - ПАТ «КБ «ПРОМЕКОНОМБАНК») було підписано з ПУБЛІЧНИМ АКЦІОНЕРНИМ ТОВАРИСТВОМ «ФІДОБАНК» (далі - ПУАТ «ФІДОБАНК») договір про передачу частини активів та зобов’язань ПАТ «КБ «ПРОМЕКОНОМБАНК».

Відповідно до вказаного договору ПУАТ «ФІДОБАНК» набуває усіх прав та обов’язків боржника перед вкладниками ПАТ «КБ «ПРОМЕКОНОМБАНК» щодо повернення грошових коштів вкладників, залучених ПАТ «КБ «ПРОМЕКОНОМБАНК», і сплати відсотків за договорами банківського рахунку/вкладу (у тому числі за іменними ощадними сертифікатами), укладеними ПАТ «КБ «ПРОМЕКОНОМБАНК» у межах 200 тисяч гривень. Також ПУАТ «ФІДОБАНК» передаються кредити юридичних і фізичних осіб за виключенням валютних іпотечних кредитів фізичних осіб.


Повернення грошових коштів вкладників за валютними вкладами здійснюватиметься у валюті зобов’язань шляхом перерахування суми вкладу за офіційним курсом гривні до іноземних валют, встановленим Національним банком України на день початку процедури виведення Фондом ПАТ «КБ «ПРОМЕКОНОМБАНК» з ринку (станом на 22.05.2014), в межах 200 тисяч гривень.
З дня підписання договору про передачу частини активів та зобов’язань ПАТ «КБ «ПРОМЕКОНОМБАНК» виконання ПУАТ «ФІДОБАНК» зобов’язань перед вкладниками здійснюватиметься на тих самих умовах, що існували на момент переходу таких зобов’язань.

Для проведення ідентифікації, перевірки даних щодо обсягу належних виплат та отримання коштів вкладники ПАТ «КБ «ПРОМЕКОНОМБАНК» можуть з 27 серпня 2014 року звертатись до установ ПУАТ «ФІДОБАНК». В ПУАТ «ФІДОБАНК» вкладникам необхідно пред’явити паспорт і документ про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків (ідентифікаційний номер).

Позичальники ПАТ «КБ «ПРОМЕКОНОМБАНК» з моменту підписання договору повинні здійснювати погашення кредитів в національній валюті шляхом готівкового або безготівкового зарахування (для валютних кредитів – гривневий еквівалент по курсу на день здійснення платежу) за наступними реквізитами:
Номер рахунку отримувача: 29093700000001 в ПУАТ «ФІДОБАНК»
Отримувач: ПУАТ «ФІДОБАНК»
Код ЄДРПОУ: 14351016
Банк отримувача: ПУАТ «ФІДОБАНК»
МФО: 300175

Призначення платежу: Погашення ПІБ/Назва клієнта (ІНН/ЄДРПОУ) кредитної заборгованості згідно з Кредитним договором № __ від __/_____/____ року, укладеного з ПАТ «КБ «ПРОМЕКОНОМБАНК».

Відповідно до плану врегулювання неплатоспроможного банку ПАТ «КБ «ПРОМЕКОНОМБАНК», затвердженого рішенням виконавчої дирекції Фонду від 17.07.2014 № 155/14, зі змінами від 06.08.2014 № 171/14 та від 18.08.2014 № 181/14, після передачі активів та зобов’язань неплатоспроможного банку Фонд направляє Національному банку України пропозицію про ліквідацію ПАТ «КБ «ПРОМЕКОНОМБАНК».

Детальну інформацію про порядок обслуговування клієнтів ПАТ «КБ «ПРОМЕКОНОМБАНК» можна дізнатись на сайті ПУАТ «ФІДОБАНК» та за номером Гарячої лінії ПУАТ «ФІДОБАНК»: 38 (044) 585-67-80.

http://www.fg.gov.ua/news/z-puat-fidobank-pidpisano-dogovir-pro-peredachu-chastini-aktiviv-ta-zobovyazan-pat-kb-promekonombank-793.html

Комментариев нет :

Отправить комментарий