В ПУБЛІЧНОМУ АКЦІОНЕРНОМУ ТОВАРИСТВІ «АКТАБАНК» запроваджено тимчасову адміністрацію та призначено уповноважену особу Фонду

2 комментария

На підставі постанови Правління Національного банку України від 16.09.2014 № 576 «Про віднесення ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «АКТАБАНК» до категорії неплатоспроможних», виконавчою дирекцією Фонду гарантування вкладів фізичних осіб прийнято рішення від 16.09.2014 № 90 «Про запровадження тимчасової адміністрації у ПАТ «АКТАБАНК», згідно з яким з 17.09.2014 запроваджено тимчасову адміністрацію та призначено уповноважену особу Фонду гарантування вкладів фізичних осіб на тимчасову адміністрацію в ПУБЛІЧНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «АКТАБАНК» (далі – ПАТ «АКТАБАНК»), код ЄДРПОУ 35863708, МФО 307394, місцезнаходження: вул. Шевченка, 53, м. Дніпропетровськ, 49000, Україна.

Уповноваженою особою Фонду гарантування вкладів фізичних осіб на тимчасову адміністрацію в ПАТ «АКТАБАНК» призначено провідного професіонала з питань врегулювання неплатоспроможності банків відділу запровадження процедури тимчасової адміністрації та ліквідації департаменту врегулювання неплатоспроможності банків Приходько Юлію Вікторівну.

Тимчасову адміністрацію в ПАТ «АКТАБАНК» запроваджено строком на три місяці з 17.09.2014 по 17.12.2014.

Протягом дії тимчасової адміністрації вкладники ПАТ «АКТАБАНК» можуть отримати свої кошти за договорами банківського вкладу (депозиту), строк дії яких закінчився, та за договорами банківського рахунку (поточні та карткові рахунки). Виплати за зазначеними договорами здійснюються в розмірі вкладу, включаючи відсотки, нараховані на день початку процедури виведення Фондом банку з ринку, але не більше ніж 200 тисяч гривень.

Подавати до Фонду заяви на виплату коштів за договорами банківського рахунку та за договорами банківського вкладу, термін дії яких закінчився до введення та під час тимчасової адміністрації у ПАТ «АКТАБАНК», не потрібно. За такими договорами виплата коштів здійснюватиметься за списками вкладників, які формує уповноважена особа Фонду.

Про час та порядок виплат за вищезазначеними договорами буде повідомлено додатково на офіційному сайті Фонду — www.fg.gov.ua, на сайті ПАТ «АКТАБАНК» — www.aktabank.com та у відділеннях даного банку.

Довідкова інформація за номером «гарячої лінії» Фонду гарантування вкладів фізичних осіб: 0 800-308-108 та номером служби клієнтської підтримки ПАТ «АКТАБАНК»: 0 (800) 300-507, 0 (56) 790-50-70

http://www.fg.gov.ua/news/v-publichnomu-aktsionernomu-tovaristvi-aktabank-zaprovadjeno-timchasovu-administratsiyu-ta-priznacheno-upovnovajenu-osobu-fondu-816.html

2 комментария :

  1. Не совсем по теме
    http://fakty.ua/188095-nbu-ukrainu-ozhidaet-uskorenie-inflyacii-do-19.
    "в финансовом ведомстве отмечают, что давление на гривню оказывают накопленные внешние дисбалансы и отток капитала из страны и депозитов из банков вследствие социально-политической ситуации в Украине"
    Нет ребята из НБУ, отток депозитов продолжается не из-за социально-политической ситуации в Украине, а из-за Ваших бездарных действий. Это прямое следствие Ваших решений с февраля 2014 года - и теперь НАКОНЕЦ-ТО Вы начали пожинать плоды своей не поворачивается язык сказать слово "работы". А Вы думали массовый кидок людей на их деньги пройдет Вам даром???!!! Одумайтесь пока не поздно, спасите хоть вкладчиков крупнейшего банка Форум и Вам зачтется.. по крайней мере курсом и восстановленным доверием миллионов украинцев.

    ОтветитьУдалить
  2. Продолжают "стабилизировать" ситуацию для притока капитала и депозитов в банки
    http://delo.ua/finance/bank-starokievskij-budet-likvidirovan-278387/
    Кто-то ооочень хорошо работает тут в верхах в Киеве уничтожая экономику, финансовую стабильность и людей Украины,в то время как на Востоке Украины сравнивают нашу часть страны с землей.

    ОтветитьУдалить