Про судові позови, про не сплату за розрахунково-касове обслуговування

2 комментария
Валентина попросила поділитись досвідом і результатами судових рішень:

Доброго дня! Наше підприємство (юридична особа) є клієнтом банку Форум. На поточному рахунку лишилось 2,6 млн.гривень.

На сьогодні банк подав до суду на юросіб позов про не сплату за розрахунково-касове обслуговування. Наша справа була вже розглянута в суді, і те що було в суді не відповідає надрукованому на папері судовому рішенню. Ми його плануємо оскаржувати.

Прошу розмістити на вашому сайті запит щодо таких позовів, щоб клієнти могли поділитись досвідом і результатами судових рішень.

На мою думку ця інформація буде цікавою і корисною для всіх клієнтів, що вже отримали чи отримають позов. Адже шкода давати банку реальні гроші в той час коли він має наші вже майже "не реальні" кошти, та ще й платити судовий збір 500,00 грн.
Дякую.

2 комментария :

  1. Для того чтобы понять необходимо больше информации. Может необходим встречный позов с зачётом взаимных требований. И как банк требует РКО если у него отозваны лицензии!

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. тут небольшой парадокс - сумма за которую судится Фонд очень маленькая (300 грн!), финансовые затраты на суд, юристов видимо Фонд не пугают - главное все делать по закону, даже если результат будет в минусе,

      заработают на этом юристы, вероятно Фонд использует нанятые компании и им очень нужна работа ... и деньги Фонда за эту работу

      точно также Соловьева отмыла на предыдущем банка, речь идет о миллионах, тысячи бессмысленных исков

      Удалить