Яценюк: А чого Ви мене про це запитуєте?!! Шок, тепер Ви бачили найбільшу безвідповідальність, безнаказанність, наглість за всю історію людства!

2 комментария


Шок для нації! Прем'єр міністр України, який надрукував в бюджет 2014 року 40% надходжень дивується, чому саме його запитують про знецінення гривні.

Безвідповідальність 80lv!




2 комментария :

  1. Утром на Интере опросник-что больше всего надо Украине. 75%-надо новый премьер, 9%- новый глава НБУ. Уже никому похоже и в Европу не хочется лишь бы от этих Срулей избавиться. Герман сдвиги есть или там что на одного человека,что на ИГ, что на О

    ОтветитьУдалить
  2. Національний банк продав НАК "Нафтогаз України" 8,6 млрд доларів із золотовалютних резервів країни в 2014 році.

    Про це під час виступу в парламенті сказала глава Національного банку Валерія Гонтарева, пишуть "Українські новини".

    "Тільки 8,6 млрд було продано НАК" Нафтогазу "з наших резервів", - сказала Гонтарева.

    Вона зазначила, що в 2014 році Нацбанк профінансував уряд і "Нафтогаз" на суму 175 млрд гривень або майже на 40% зведеного бюджету країни.

    Глава НБУ зазначила, що в 2015 році такого фінансування вже не буде, оскільки минулого року на ці дії довелося витратити значну частину валютних резервів.

    Як повідомлялося, Кабінет Міністрів має намір скоротити дефіцит Національної акціонерної компанії "Нафтогаз України" до 3,1% від валового внутрішнього продукту країни в 2015 році.

    http://www.epravda.com.ua/news/2015/03/6/532645/

    ОтветитьУдалить