Лист до Фонду 27 лютого 2015, відповіді від уповноваженій особі Фонду гарантування вкладів на ліквідацію ПАТ «БАНК ФОРУМ» Ларченко І. М. до цього часу не має!

22 комментария
Уповноваженій особі
Фонду гарантування вкладів
на ліквідацію ПАТ «БАНК ФОРУМ»
Ларченко І. М.

Копія: Директору-розпоряднику
Фонду гарантування вкладів
Ворушиліну К. М.

Копія: Заступнику директора
Генеральної дирекції банкiвського нагляду
Національного банку України
Раєвському К. Є.

27 лютого 2015 № 18

Шановна Ірино Миколаївно!

Повторно звертаємося до Вас як до уповноваженої особи Фонду гарантування вкладів фізичних осіб на ліквідацію ПАТ «БАНК ФОРУМ» з пропозицією надати вкладникам ПАТ «БАНК ФОРУМ» фінансову звітність ПАТ «БАНК ФОРУМ» за 2014 рік, а також за 2-й, 3-й і 4-й квартали 2014 року.

Нагадуємо Вам, що ця інформація не є банківською таємницею і повинна бути опублікована згідно чинного законодавства.

Ми вважаємо, що найпростішим і найбільш правильним способом надання цієї публічної інформації вкладникам була б її публікація в електронному вигляді на офіційному сайті ПАТ «БАНК ФОРУМ» в мережі Інтернет.

---
Відповідь відписка Ворушиліна











22 комментария :

  1. Ага, так они разбежались и даже в электронном виде и на сайте Форум разместили компромат под себя. Только через суд.

    ОтветитьУдалить
  2. http://business.vesti-ukr.com/95620-v-ukrgazprombank-vveli-vremennuju-administraciju. Работают, не покладая рук.

    ОтветитьУдалить
  3. Хто може вказати лінки на закон про терміни відповіді, а також що робити з відписками в яких по суті не має самої відповіді.

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Ответ в течении месяца ,если там вода то в суд. А вообще Сусанин не туда нас ведёт. Законопроекта нет, самое главное нет принимающего банка .Если хотите что-то продать проанализируйте рынок. А мы пишем что мы хотим под себя и хотим продать другим то что им не нужно. Были разосланы намётки законопроекта то надо у заинтересовавшихся узнать что им мешает и помочь, плотно работая. Если Герман потянет неделю , другую то мы получим распродажу. а на митинги и на протолкивание законопроектов будут ходить другие банки.Если есть законопроект то пусть его вносят , а все люди пусть посмотрят по ТВ кто яро хочет помогать народу . Кстати Кужель очень часто вспоминает обвал банков и падение экономики , уничтожение предпринимательства и производства . Так что БЮТ должен поддержать.Ещё раз к Герману по всем заинтересованным банкам надо провести беседу вместе с Ворушилиным

      Удалить
  4. Закону України «Про звернення громадян» розділ ІІ порядок розгляду звернень громадян.

    Стаття 20. Термін розгляду звернень громадян
    Звернення розглядаються і вирішуються у термін не більше одного місяця від дня їх надходження, а ті, які не потребують додаткового вивчення, - невідкладно, але не пізніше п'ятнадцяти днів від дня їх отримання. Якщо в місячний термін вирішити порушені у зверненні питання неможливо, керівник відповідного органу, підприємства, установи, організації або його заступник встановлюють необхідний термін для його розгляду, про що повідомляється особі, яка подала звернення. При цьому загальний термін вирішення питань, порушених у зверненні, не може перевищувати сорока п'яти днів.

    ОтветитьУдалить
  5. Мы теряем время, не факт, что получится с законом. Если бы хотели, давно бы собрались и проголосовали. Можно ведь снова организовать сбор денег на юриста. Митинги, а толку, на митинговались. А если еще и в купе с другими банками, мы только там, с нашим то количеством, за теряемся. Но опять таки, это только мое мнение и предложение.

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Еще раз о митингах и заблуждениях, которые тут некоторые товарищи рассказывают (не Алена)!

      Проводимые митинги имели свои конкретные цели - в первую очередь это встречи с нужными чиновниками, это получение информации, это информация в СМИ и т.д.. Реальные цели были достигнуты, нереальные цели - нет.

      Удалить
  6. Друзья! В связи с небольшим количеством публикаций и комментариев УБЕДИТЕЛЬНАЯ просьба писать на сайте только по нашей тематике.

    Все остальные свои ценные мысли Вы можете писать на своих страничках в ФБ. Здесь они будут удаляться без предупреждения.

    Это не только моя идея, коллективное решение ИГ.

    ОтветитьУдалить
  7. И если подвяжемся с судами, от лица общественной организации подать в суд на менеджеров банка и на г. Новинского за доведение банка банкротства. За консультацией, для начала , можно обраться к Кравцу. Его консультация стоит 300 гривен.

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Алена, просто подать в суд недостаточно, в первую очередь необходимо желание выиграть суд и это не 300 грн.

      Я не буду в сотый раз писать об ОО, на данный момент нет возможности этим заниматься.

      Удалить
  8. http://www.banki.ua/infolineview/ru_imushhestvo-evrogazbanka-budet-prodano. Рома, я знаю, что суд , это не 300 и даже не одна 1000. Просто боишься завтра прочитать подобное о банке Форум.

    ОтветитьУдалить
  9. !!! Хтось може прокоментувати, чому в судах уповноваженою особою Фонду гарантування вкладів фізичних осіб на ліквідацію ПАТ "Банк Форум" виступає Соловйова Наталія Анатоліївна (http://www.reyestr.court.gov.ua/Review/43334636), якщо її ще з 19.01.2015 відсторонено від виконання обов’язків уповноваженої особи Фонду на ліквідацію ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «БАНК ФОРУМ» (http://www.forum.ua/forumua/ua/mainnavigation/press/news/2014_1/thirdquarter2014/presse_archiv_detail_14_03_54144.jsp)

    ОтветитьУдалить
  10. 13.01.2015
    13.01.2015 До уваги кредиторів ПАТ ”БАНК ФОРУМ”

    На виконання рішення Виконавчої дирекції Фонду гарантування вкладів фізичних осіб Уповноваженою особою ФГВФО на ліквідацію ПАТ «БАНК ФОРУМ» (надалі за текстом – Банк) розпочато задоволення вимог кредиторів, за рахунок грошових коштів, які отримані від позичальників в рахунок погашення зобов’язань за кредитними договорами.

    На даний час здійснюється:

    - позачергове задоволення вимог Національного банку України;

    - задоволення вимог третьої черги, а саме Фонду гарантування вкладів фізичних осіб.

    Після повного погашення кредиторських вимог включених до третьої черги кошти, які будуть одержані в результаті ліквідації та реалізації майна Банку, будуть спрямовуватися на задоволення вимог кредиторів у черговості, визначеній Законом України “Про систему гарантування вкладів фізичних осіб”:

    4) вимоги вкладників-фізичних осіб у частині, що перевищує суму, виплачену Фондом;

    Подскажите, когда ориентировочно перейдут к 4 пункту?

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Нет это слишком примитивно, Для создания более менее правовой картинки кинут на круг 0,000Х % от того что обесценилось и ладушки,
      Как писал раннее тут уже В.П. :" Не для того отбирали, чтобы затем отдавать."

      Удалить
  11. Ответ в точку. И создается впечатление, что Новинский в лице проплаченой старой ИГ, просто оттягивал время, чтобы забрать свои 500000, естественно поделившись с ФГВ. Самое обычное кидалово. Да и особенно нравиться пункт: "...задоволення вимог НБУ", вроде кто то нам оговорит эту сумму вимог. Грустно, что живем в стране, где все не для людей.

    ОтветитьУдалить
  12. http://business.vesti-ukr.com/95839-rada-sobralas-zapretit-dosrochnoe-snjatie-depozitov. Это снова к тому, что было бы желание у депутатов, собрались , обсудили и проголосовали. А так... тупик

    ОтветитьУдалить
  13. Сегодня Глава Банковского комитета при ВР Сергей Рыбалко проводил встречу с вкладчиками банка Форум, Дельта. У кого есть возможность зайти на его страничку и написать о нашей проблеме - сделайте это, пожалуйста. Это очень важно.

    ОтветитьУдалить
  14. Алла то что я нашла, так там только о Дельта банке и не слова о других, тем более о Форуме. А читая все это, наступает де- жавю, то же самое бла, бла, бла. А Фонд, в это время , выполняет свою работу.

    ОтветитьУдалить
  15. Вот об этом говорится с прошлого года! Необходимо ужесточить контроль за оставшимися деньгами! Это наши деньги они тратят себе на зарплату! на юридические услуги! на комунальные услуги! на хранение развалившейся мебели и компютеров! Необходимо осуществить контроль за расходами и впервую очередь юридические услуги, зарплата руководителей, складские расходы. Заставить отчитаться куда делись деньги, а потом поднять вопрос о злоупотреблениях! И не спускать вопрос о 800 млн. грн. которые вернули Новинскому!

    ОтветитьУдалить
  16. Київський апеляційний господарський суд у складі колегії суддів:
    головуючого: Алданової С.О.
    суддів: Дикунської С.Я.
    Коршун Н.М.
    розглянувши апеляційну скаргу ЄРНАМІО КОНСАЛТІНГ ЛТД (YERNAMIO CONSALTING LTD) на рішення господарського суду міста Києва від 27.02.2015р. у справі №910/10991/14 (суддя Босий В.П.) за позовом ЄРНАМІО КОНСАЛТІНГ ЛТД (YERNAMIO CONSALTING LTD) до
    1) Фонду гарантування вкладів фізичних осіб
    2) Публічного акціонерного товариства «Банк Форум»
    3) Національного банку України
    треті особи, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору на стороні позивача:
    1) Товарна біржа «Київська агропромислова біржа»
    2) Асоціація «Союз бірж України»
    3) Файнер Марко Шикович
    про заборону вчинення дій, які можуть порушити право власності визнав подані матеріали достатніми для прийняття апеляційної скарги до провадження.

    Керуючись ст. ст. 86, 98 Господарського процесуального кодексу України, Київський апеляційний господарський суд, -

    УХВАЛИВ:

    1. Прийняти апеляційну скаргу ЄРНАМІО КОНСАЛТІНГ ЛТД (YERNAMIO CONSALTING LTD) до провадження.

    2. Розгляд справи призначити на 20.04.2015р. о 10 год. 45 хв. Засідання відбудеться у приміщенні Київського апеляційного господарського суду за адресою: м. Київ, вул. Шолуденка, 1, зал судових засідань №10.

    ОтветитьУдалить