Письмо ликвидатору по финансовой информации за 2014 год от 28 апреля

1 комментарий
Уповноваженій особі
Фонду гарантування вкладів
на ліквідацію ПАТ «БАНК ФОРУМ»
Ларченко І. М.

Копія: Директору-розпоряднику
Фонду гарантування вкладів
Ворушиліну К. М.

Копія: Заступнику директора
Генеральної дирекції банкiвського нагляду
Національного банку України
Раєвському К. Є.


28 квітня 2015 № 40

Шановна Ірино Миколаївно!


Вкотре звертаємося до Вас як до уповноваженої особи Фонду гарантування вкладів фізичних осіб на ліквідацію ПАТ «БАНК ФОРУМ». Оскільки вкладники ПАТ «БАНК ФОРУМ» незважаючи на два наших попередніх письмових запити так і не отримали жодної фінансової інформації про роботу ПАТ «БАНК ФОРУМ» у 2014 році, ми вимагаємо негайно припинити порушення законних прав вкладників (кредиторів) і терміново надати нам в електронному вигляді наступну фінансову інформацію:

Фінансова звітність ПАТ «БАНК ФОРУМ» за 2014 рік. Термін надання: до 1 травня 2015.

Фінансова звітність ПАТ «БАНК ФОРУМ» за 2-й, 3-й і 4-й квартали 2014 року. Термін надання: до 1 травня 2015.

Усі звіти незалежних оцінювачів про оцінку активів ПАТ «БАНК ФОРУМ», зроблені в 2014 та 2015 роках. Термін надання: до 1 травня 2015.

Кредитний портфель (реєстр виданих кредитів) ПАТ «БАНК ФОРУМ» за станом на 31 грудня 2014 (окремо: на балансі і позабалансовий) з інформацією (окремо по кожному кредиту) по валютах, залишкам у валюті, залишкам у гривні, заставах, нарахованих резервах під сумнівні активи. Термін надання: до 1 травня 2015.

Портфель цінних паперів (реєстр куплених цінних паперів) ПАТ «БАНК ФОРУМ» за станом на 31 грудня 2014 з інформацією (окремо по кожної цінної папері) по виду, емітентам, валютах, залишкам у валюті, залишкам у гривні, нарахованих резервах під сумнівні активи. Термін надання: до 1 травня 2015.

Реєстр основних засобів ПАТ «БАНК ФОРУМ» за станом на 31 грудня 2014 з інформацією (окремо по кожному об'єкту): опис (назва), залишок у гривні, адреса місцезнаходження. Термін надання: до 1 травня 2015

Реєстр інвестиційної нерухомості ПАТ «БАНК ФОРУМ» за станом на 31 грудня 2014 з інформацією (окремо по кожному об'єкту): опис (назва), залишок у гривні, адреса місцезнаходження. Термін надання: до 1 травня 2015.

Нагадуємо Вам, що ця інформація не є банківською таємницею відповідно до чинного законодавства.

Ми вважаємо, що найпростішим і найбільш правильним способом надання цієї інформації вкладникам була б її публікація в електронному вигляді на офіційному сайті ПАТ «БАНК ФОРУМ» в мережі Інтернет.

Якщо вищевказана інформація не буде надана нам в зазначені терміни, ми будемо змушені звернутися за захистом наших законних прав до прокуратури та до суду.

1 комментарий :

  1. В этом запросе нет ссылок на законы, согласно которым Фонд обязан предоставить эту информацию.

    ОтветитьУдалить