Видео - News Bank Forum SOS Банк Форум - Депозитный майдан! 17.06.2015 г з вкладник банку Форум VAB Delta

11 комментариев







11 комментариев :

  1. Дельта Ньюз
    8 хв.

    Друзья. У нас беда. Кто, еще не услышал. Ее код 2045а-1. В пятницу может решиться вся судьба 200+. До пятницы времени почти нет. Если не остановить, будет поздно пить боржоми. Все услышали?

    https://www.facebook.com/groups/save.delta.bank/

    ОтветитьУдалить
  2. Arsen Marinushkin‎VAB банк- сообщество обманутых вкладчиков!
    8 год ·

    Дякую всім, хто вчора зміг прийти на акцію. Вчора, Комітетом Верховної Ради України з питань банківської та фінансової діяльності прийнято рішення підтримати і рекомендувати ВРУ прийняти в першому читанні Проект Закону № 2188-1 і підготувати його до другого читання і прийняття в цілому за скороченною процедурою (ну це якщо його депутати підтримають у першому читанні на цьому сесійному тижні). Цей законопроект дає можливість врятувати заощадження вкладників неплатоспроможних банків (депозити населення понад 200 тис грн і кошти підприємств) шляхом передачі заощаджень працюючим банкам з тимчасовим заморожуванням цих грошей на розумні строки у вигляді строкових депозитів. За законопроектом №2188-1 заощадження передаються працюючим банкам разом з майном неплатоспроможних банків без фінансування з державного бюджету і кредитів НБУ.
    Також, Комітетом і підтримано Проект Закону № 2045а-1, поданий депутатом Кубівим, Який порушує права людини, гарантованого Конституцією України і Європейською Конвенцією про захист прав людини та основних свобод, оскільки передбачає
    приховану конфіскацію майна вкладників, дискримінацію вкладників, заборону суднового захисту вкладників).
    Також Комітетом і підтримано Проект Закону №2045а (подається Кабінетом міністрів на прохання Фонду гарантування вкладів), який потребує негайному громадському обговоренню, оскільки влада намагається проштовхнути цей закон без такого обговорення, не враховуючи думку вкладників.
    Рахую, що голосування у Комітеті за наш Проект Закону № 2188-1 це є імітацією вирішення нашої проблеми, бо його прийняття направлено виключно щоб заспокоїти вкладників на певний час, прийняти його разом із іншими Законами у першому читанні на цій пленарній сесії ВРУ, потім піти на канікули, за цей час надати можність НБУ, ФГВФО, Мінфіну, банкірам внести десятки невигідних нам поправок, а потім проголосувати за проект Закону №2045а-1 або 2045 , а наш Закон піде у небуття. Я оцінює те що відбувається адекватно, адже для ухвалення нашого закону, якщо би на то була політична воля, біля би прийнятий на цій пленарній неділі, а все те що творить «політична проститутка» (рахую Ви зрозуміли за кого я), направлено знову на захист інтересі банкірів.
    Отже, коли підете на слідуючи вибори народних депутатів, подумайте, чи ви вірити яскравим біг-бордам , чи діям. Бо коли ви попросили допомоги у них, вони відвернулися і знову намагаються нас обманути маніпуляцією законами, яяк це відбулося з Президентськи Законом «Про посилення відповідальності пов’язаних з банком осіб», який діє з березня поточного року, а досі жоден банкір із 50 банків, що визнані неплатежеспроможнми, не притягнутий до відповідальності.
    З такою відвертою байдужістю, я ще не стикався. Наші з Вами акції, повинні вдарити по європейському іміджу «царя» , адже для них наша з Вами недовіра, найбільша кара, що позбавить їх влади. Я особисто їм більше не вірю
    І пам’ятайте, «Жити по – новому і ж…па, починається на одну літеру.

    https://www.facebook.com/groups/777060695670412/?fref=nf

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. згоден з висновками

      все, що робить Кубів і так званий блок Порошенка відбувається під диктовку Порошенко, а в його плани ніяк не входить повертати вкрадене

      Удалить
    2. на днях побачимо чим закінчиться історія з СБУ, якщо буде відствка - у нас нова диктатура, з такими "добрими" "патріотичними" планами на майбутнє

      Удалить
  3. На минувшей неделе группа депутатов зарегистрировала в парламенте правки к законам, оговаривающие возможность и порядок капитализации неплатежеспособного банка (законопроект №2045а-1). ... за его рамками останутся “Надра” Дмитрия Фирташа, “Форум” Вадима Новинского и Имэксбанк Леонида Климова, которые уже начали ликвидировать.

    http://www.ukrrudprom.ua/digest/Lagun_nashel_sposob_vernut_sebe_Deltu.html

    ОтветитьУдалить
  4. http://business.vesti-ukr.com/103964-uchastnikov-depozitnogo-majdana-izbili-i-zaderzhali, мне одной кажется, но представитель от Дельты, все время перетягивает на себя одеяло, хотя бы этим подсчетом людей и кто и куда разошелся. Ведь благодаря Алле, Ларе, Герману и др. активистам все это работает, а в конце Дельта на "коне",а мы за "бортом". Но опять , это мое личное мнение.

    ОтветитьУдалить
  5. Если это правда, а за последние 1.5 года мы все убедились что в все что угодно тут может быть и быть правдой, то зачем тогда это все? Все скитания по мукам нашей многострадальной ИГ и митинги? Мы спасаем вкладчиков Дельты и т.д. А кто же спасет наши вклады? Как вообще могут приниматься решения что эту часть банков мы пустим по этой схеме, а эту часть оставим как есть!!! Там, что не такие же вкладчики, как в Дельте?! Или вкладчики Форума виноваты, что туда внезапно ввели ВА в один из первых банков?! Твою мать! Я люблю Украину, но каждая новая власть в 10ки раз хуже, чем предыдущая. Похоже все кто приходят в Верховную Раду становятся заражены вирусом ненависти к простым украинцам и стремлением нас уничтожить. Этот майдан - были последние надежны. К сожалению, в отличии от оранжевой революции, мы пострадали не только морально, но и финансово, за нашу же веру в справедливость и веру в надежность новой власти, и банковской системы в частности. Невозможно находится в таком состоянии постоянно, понимая до какой степени, те кто нами управляют просто монстры ПОДОНКИ и КИДАЛОВЫ, по сравнению с которыми Янукович - безобидный ребенок с детского садика.

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Наконец-то Вы начинаете прозревать.
      Все, что сейчас делает Инициативная группа Форум Банка, делали инициативные группы иных банков, в которых значительно раньше были введены временные администрации при правлении Януковича и Ко. Вы этого не знаете, потому-что тогда Вас это не касалось. Теперь коснулось и Вас.
      Вы идете снова и снова по стопам предыдущих Инициативных групп, несколько усовершенствовав свои действия, так как время и события не стоят на месте.
      Я потерял в ранее ликвидируемом банке больше 1 млн.грн., в этом больше 300 тыс. Альтернативы вашему Закону № 2188-1 не вижу. Этот закон - ваше лучшее достояние и продвижение. Поэтому, если его примут нардепы, тогда появится надежда. В противном случае, все иные действия - самоуспокоение.

      Удалить
  6. Митрополит Александр: во времена Януковича Новинский выполнял функции “обер-прокурора” в УПЦ (МП)

    http://ukrrudprom.ua/news/Mitropolit_Aleksandr_vo_vremena_YAnukovicha_Novinskiy_vipolnyal_funktsii_oberprokurora_v_UPTS_MP.html

    ОтветитьУдалить