Депутаты приняли решение продолжить работу сессии Верховной Рады до 1 сентября 2015

10 комментариев
Сегодня было принято Постановление Верховной Рады 2374а о продлении работы сессии Верховной Рады до 1 сентября 2015:

Про внесення змін до календарного плану проведення другої сесії Верховної Ради України восьмого скликання

Верховна Рада України п о с т а н о в л я є:

1. Продовжити строк проведення другої сесії Верховної Ради України восьмого скликання до 1 вересня 2015 року.

2. Встановити, що з метою вирішення питань, пов’язаних із ситуацією в Україні, та необхідністю прийняття у зв’язку з цим Верховною Радою України відповідних рішень, пленарні засідання Верховної Ради України скликаються у разі необхідності Головою Верховної Ради України.

http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/webproc4_2?id=&pf3516=2374%E0&skl=9

10 комментариев :

  1. Рада выполнила требования МВФ в отношении гарантирования вкладов физлиц.

    http://ukrrudprom.ua/news/Rada_vipolnila_trebovaniya_MVF_v_otnoshenii_garantirovaniya_vkla.html

    ОтветитьУдалить
  2. Вадим Новинский продолжает спорить за севастопольское имущество с “любимыми байкерами Путина”

    http://ukrrudprom.ua/news/Vadim_Novinskiy_prodolgaet_sporit_za_sevastopolskoe_imushchestvo_s_lyubimimi_baykerami_Putina.html

    ОтветитьУдалить
  3. http://iamir.info/obrashheniya-mochanova-k-poroshenko-vy-ne-tsar-ne-baj-ne-bashi-ne-otets-natsii/ Обращения Мочанова к Порошенко: Вы — не царь. Не бай. Не баши. Не отец нации

    ОтветитьУдалить
  4. Згідно п.1 ч.6 ст.36 ЗУ Про систему гарантування вкладів фізичних осіб обмеження, встановлене пунктом 1 частини пятої цієї статті, не поширюється на зобовязання банку щодо: виплати коштів за вкладами вкладників за договорами, строк яких закінчився, та за договорами банківського рахунку вкладників. Зазначені виплати здійснюються в межах суми відшкодування, що гарантується Фондом, в національній валюті України. Вклади в іноземній валюті перераховуються в національну валюту України за офіційним курсом гривні, встановленим Національним банком України до іноземних валют на день початку процедури виведення Фондом банку з ринку та здійснення тимчасової адміністрації відповідно до цієї статті.

    Європейський суд з прав людини у справі ZOLOTAS ПРОТИ ГРЕЦІЇ (No 2) зазначив наступне: Суд зазначає, що на підставі статті 830 Цивільного кодексу, якщо особа, яка кладе суму грошей у банк, передає йому право користування нею, то банк має її зберігати і, якщо він використовує її на власну користь, повернути еквівалентну суму за умовами угоди. Отже, власник рахунку може добросовісно очікувати, аби вклад до банку перебував у безпеці, особливо якщо він помічає, що на його рахунок нараховуються відсотки. Закономірно, він очікуватиме, що йому повідомлять про ситуацію, яка загрожуватиме стабільності угоди, яку він уклав з банком, і його фінансовим інтересам, аби він міг заздалегідь вжити заходів з метою дотримання законів і збереження свого права власності. Подібні довірчі стосунки невідємні для банківських операцій і пов'язаним з ними правом.

    Суд водночас нагадує, що принцип правової певності притаманний усій сукупності статей Конвенції і є одним з основоположних елементів правової держави (Nejdet Sahin і Perihan Sahin проти Туреччини, [ВП], № 13279/05, § 56, 20 жовтня 2011 року)".

    Згідно зі ст.17 ЗУ Про виконання рішень та застосування практики Європейського суду з прав людини суди застосовують при розгляді справ Конвенцію про захист прав людини та основоположних свобод та практику Європейського суду з прав людини як джерело прав.

    Відмовляючись повернути кошти, які належать на праві власності позивачу, відповідач порушує положення Конвенції про захист прав людини і основоположних свобод та ст.1 Першого Протоколу, підписаного та ратифікованого Україною, яка у відповідності до ст.5 цього ж протоколу, є додатковою статтею Конвенції.

    Таке порушення виявилося в наступному: у ст.1 Протоколу №1 вказано, що кожна фізична або юридична особа має право мирно володіти своїм майном. Ніхто не може бути позбавлений своєї власності інакше як в інтересах суспільства і на умовах, передбачених законом і загальними принципами міжнародного права.

    Цей же принцип закріплено і в ст. 41 Конституції України.

    Проте, в порушення цих норм, позивач позбавлений права користуватися своїм майном. В даному випадку його майном є грошові кошти, які відповідач отримав від позивача та до цього моменту не повернув.

    ОтветитьУдалить
  5. По судам.может добавить к рассмотрению дел о несоответствии занимающей должности Кубива и Гонтаревой При их правлении , ошибочном отпускании гривны в не нужное время произошло падение гривны и кризис в банковской системе, корумпция при ВА и нарушения Конституции. Да и всё таки почему НБУ получил деньги во 2 очереди а не в 5

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Вот и я говорю - НБУ и Фонд деньги должны получать в пятую очередь.

      Удалить
  6. Среди должников Нацбанку числяться следующие неплатежеспособные банки:

    "Надра" - 12,687 млрд грн;

    Дельта банк - 9,325 млрд грн;

    Имэксбанк - 3,471 млрд грн;

    Златобанк - 0,879 млрд грн;

    "Киев" - 0,782 млрд грн;

    "Киевская Русь" - 0,456 млрд грн;

    Укрпрофбанк - 0,198 млрд грн;

    Укркоммунбанк - 0,047 млрд грн.

    ОтветитьУдалить
  7. http://business.vesti-ukr.com/107852-ot-jeks-predsedatelja-nacbanka-trebujut-vernut-zarplatu, а по поводу судов. На момент ввода ВА в банк Форум, люди вроде Кубива, были назначены само возглавленным правительством, при действующем президенте Януковиче. Это может нам помочь? Интересно, Кравца могло бы это заинтересовать ? Ведь он один не боится "воевать" с новой властью.

    ОтветитьУдалить
  8. Суды - пересуды, а про проИск Божий позабыли???!!! http://x-true.info/20361-predskazanie-o-poroshenko.html и "комсомолка Аннушка масло уже купила, причем не только купила, но и пролила" и камыши для Пасечника подготовлены на рыбалке - а перед тем как…, он уже должен подробно рассказывать на видео все схемы и организаторов деребана Форума (записи передать не забудь) - время неумолимо подходит и их час Х наступает. Про Кубива – не забыть - тоже хорошо бы признание предсмертное услышать - перед тем как он повесится - их много…, кто может пролить правду - как говорится - пусть говорят - и замаливают свои грехи. Так что недельку-другую и мы ждём добрых новостей и подробностей этих событий в газете "Вести".
    И не забываем в 9;12;15;16 – НЕ ЗАБЫВАЕМ !!! -
    - молитвы и инструкцию чтения их.

    ОтветитьУдалить