04.11.2015 Оголошення про проведення безпосереднього продажу активів банку ПАТ «БАНК ФОРУМ»

26 комментариев

Уповноважена особа Фонду гарантування вкладів фізичних осіб на ліквідацію ПАТ «БАНК ФОРУМ» за результатами проведеної аналітики продажу основних засобів банку, залишкова вартість яких на дату продажу не перевищує 10 мінімальних заробітних плат (13780,0 грн.) на електронних торгах/аукціонах протягом липня-жовтня 2015 року повідомляє, що такий спосіб реалізації малоцінних основних засобів є вкрай складним та потребує додаткових витрат. Так, організація та проведення кожних електронних торгів/аукціонів триває не менше 15 робочих днів; щодо кожних електронних торгів/аукціонів необхідно нести додаткові витрати на розміщення оголошень в двох друкованих засобах масової інформації (мінімальна вартість розміщення оголошень в двох друкованих засобах масової інформації, згідно вимог Закону, складає від 4500,00 до 7000,00 грн. Також необхідно враховувати, що збільшення часу на продаж малоцінних основних засобів призводить до необхідності подальшої оренди складських приміщень, утримання додаткового персоналу та, відповідно, достатньо значних щомісячних витрат.

Враховуючи вищевикладене, а також відповідно до рішення виконавчої дирекції Фонду гарантування вкладів фізичних осіб (протокол від 22.10.2015 №251/15), Уповноважена особа Фонду гарантування вкладів фізичних осіб на ліквідацію ПАТ «БАНК ФОРУМ» повідомляє про початок безпосереднього продажу юридичним та фізичним особам основних засобів банку, залишкова вартість яких на дату продажу не перевищує 10 мінімальних заробітних плат (13780,0 грн).

Продаж відбуватиметься за ринковою вартістю, визначеною суб`єктом оціночної діяльності – ТОВ «Е.Р.С.Т.Е.» (сертифікат ФДМУ від 12.08.2014 №16812/14), з врахуванням податку на додану вартість.

Ознайомитися з майном, що підлягає продажу, та оформити заяву на придбання можна щотижня з понеділка по середу; видача придбаного майна здійснюватиметься щотижня по четвергах та п’ятницях. Звертаємо увагу на те, що обслуговування потенційних покупців відбуватиметься в порядку живої черги, одночасно допускатимуться на склад та обслуговуватимуться не більше трьох покупців.

Місцезнаходження складу: м. Київ, вул. Червоноткацька, 46. Графік роботи: щоденно (крім вихідних) з 10.00 до 17.00, обідня перерва з 13.00 до 13.45.

Для оформлення договорів купівлі-продажу потенційним покупцям необхідно звернутись до Головного офісу ПАТ «БАНК ФОРУМ» в робочі дні з 09.00 до 17.00 (обідня перерва з 13.00 до 13.45) за адресою: м. Київ, бул. Верховної Ради, 7, каб. 115, з наступними документами:

заява на придбання (оригінал), оформлена на складі;

для фізичних осіб: паспорт або інший документ, що посвідчує особу відповідно до чинного законодавства України, та довідка про присвоєння ідентифікаційного номера (оригінали);

для юридичних осіб: свідоцтво про реєстрацію платника ПДВ, виписка з ЄДР юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців (свідоцтво про державну реєстрацію), статут юридичної особи, рішення/наказ про призначення керівника юридичної особи, дозвіл уповноваженого органу юридичної особи на укладення договору купівлі-продажу у передбачених статутом випадках (завірені копії), довіреність на право представляти інтереси юридичної особи в процесі придбання майна, паспорт або інший документ, що посвідчує особу представника відповідно до чинного законодавства України (оригінали). У випадку необхідності, Банк може вимагати інші документи.

Видача придбаного майна відбуватиметься на складі після повної оплати його вартості та надходження грошових коштів на накопичувальний рахунок ПАТ «БАНК ФОРУМ».

Додаткову інформацію щодо порядку придбання майна та укладення договору купівлі-продажу можна отримати за телефонами: /044/ 205 32 41, 205 38 94.

Детальна інформація щодо продажу майна неплатоспроможних банків розміщена на Інформаційному порталі Фонду за посиланням http://torgi.fg.gov.ua/


http://www.fg.gov.ua/not-paying/liquidation/52-forum/2640-oholoshennia-pro-provedennia-bezposerednoho-prodazhu-aktyviv-banku-pat-bank-forum

26 комментариев :

  1. Что это ? Воровство по мелкому ?
    Чем больше стагнирует экономика, тем чаще идет речь о распродаже.

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Это дополнение к ответу президента на петицию. Как бы не помог, го ответил ,вроде и оббирает но как мягко

      Удалить
  2. http://www.hromadske.tv/politics/pyat-milioniv-griven-zastavi-za-lukash-vnis-novins/

    ОтветитьУдалить
  3. Пусть Порошенко сперва свой бизнес продаёт. А то не время, сейчас ничего не стоит, а с нами значит так можно поступать? Такое в этой стране будет твориться ровно до тех пор, пока реально чиновники не начнут отвечать за свои действия.

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. чиновники делают то что диктует или разрешает президент

      Удалить
  4. На торгах этим имуществом много не украдут. Тем более что она практически изношена. Всё это делается для того, чтобы начать массовую распродажу недвижимости и активов. И побыстрее завершить ликвидацию пока не прооснулись вкладчики и клиенты. Ликвидировали - и разбежались. Потом судись, ищи крайних - всем будет по фиг. И основное не найдут тех сумм которые украли до ликвидации. И никто не будет ворошить старое!

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. ... чтобы начать массовую распродажу ... (с)
      Правильно написали, Вячеслав. Именно так. С их стороны - правильный тактический ход. Начнут продавать - и таким образом получат психологическое преимущество: судитесь не судитесь, а мы всё равно делаем по-своему. Показывают, кто в доме хозяин. Тем более, что народ привычно безмолвствует...

      Удалить
  5. Теоретически правильно делают, что продают малооценку. Только надо было это делать год назад и не везти всё с регионов в Киев. Хотя понятно, что откаты идут за транспорт и склады.

    ОтветитьУдалить
  6. К гостинице тоже не имеет отношения, но, согласитесь, приятно! Награда нашла героя... http://static.censor.net.ua/images/smiles/biggrin.gif
    http://s014.radikal.ru/i329/1511/b9/5a75bacd2e9f.jpg

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. http://censor.net.ua/photo_news/359771/svobodovets_miroshnichenko_utverjdaet_chto_ego_izbil_lyubovnik_byvsheyi_jeny_fotoreportaj

      Удалить
    2. причем, вероятно, в той квартире, которую он купил за кредит в Форуме

      не принесла она ему семейного счастья

      Удалить
    3. это ему не с толпой против молчаливых памятников воевать

      Удалить
    4. Должен поддержать В.П., к гостинице это имеет отношение, и причем самое непосредственное ...но, правда, к другой. Она построена с участием невозвращенных кредитов банку "Форум" и находится на ул. Маршала Гречко в районе Берковцов.

      Но большей приятностью была бы продажа этой гостиницы с молотка, как должника банка, сразу же после введения временной администрации в банк.

      Удалить
  7. "Оно ползало на четвереньках, скиглило "Допоможіть, вбивають!" и уползло", - избивший "свободовца" Мирошниченко мужчина рассказал свою версию инцидента. ВИДЕО http://static.censor.net.ua/images/smiles/cool.gif
    http://censor.net.ua/video_news/359797/ono_polzalo_na_chetverenkah_skiglilo_dopomojt_vbivayut_i_upolzlo_izbivshiyi_svobodovtsa_miroshnichenko

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Посмотрите! Бывшая супруга довольно подробно рассказывает о недвижимости товарища Мирошниченко - о квартире, домах, автомобилях и гостинице. Педриот, сцуко, клейма негде ставить!...

      Удалить
    2. Мир перевернулся. Вместо того, чтобы тихо сопеть в две дырочки, "оно" всему свету показывает свой мужской позор.

      Впрочем такая практика имеет место и у других "свободовцев". Возможно, это их фирменная фишка.

      Удалить
    3. Ему-то удивляться нечего. А вот нам !? Он избран депутатом Горсовета. Кто-то же его ведь избирал !!!

      А потом, мы начинаем скулить: "как же так". А вот так--каждый народ заслуживает свое правительство. Он имеет того, кто его имеет, поэтому начинать надо с самих себя.

      К тому же, похоже, наш народ политически самый бездарный среди всех постсоветских республик. Результаты, как говорится, на налицо.

      Удалить
    4. А самое примечательное - все потом говорят, что никто за этих ублюдков не голосовал...
      http://static.censor.net.ua/images/smiles/biggrin.gif

      Удалить
  8. http://business.vesti-ukr.com/122799-k-reformirovaniju-fonda-garantirovanija-vkladov-privlekut-inostrancev

    ОтветитьУдалить
  9. http://s8.hostingkartinok.com/uploads/images/2015/11/6de96c4081fd7ce90c32e9078f235469.jpg
    http://static.censor.net.ua/images/smiles/biggrin.gif

    ОтветитьУдалить
  10. Давайте заглянем в Верховную Раду...

    https://www.youtube.com/watch?v=_LCue15Gugk

    https://www.youtube.com/watch?v=2CsUQC-HYP8

    ОтветитьУдалить
  11. Чтож Вы отвлекаетесь! Давайте делами заниматься! Деньги возвращать. Потом постельные сцены пообсуждаем!

    ОтветитьУдалить
  12. http://glavcom.ua/news/339442.html По банку Форум тоже была нарушена процедура контроля за банком со стороны НБУ, временную администрацию ввели без предварительных механизмов, оговоренных в законе. Поэтому судитесь с НБУ и выиграете.

    ОтветитьУдалить
  13. Так это наш шанс или опять прикол?????

    ОтветитьУдалить
  14. http://www.forum.ua/forumua/media/aboutus/financialstatements/quarterlyreports/2014_1/qr_2014_1.pdf Обратите внимание на эту ссылку, раньше этих данных не было на сайте.

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Спасибо, Арина

      разместил на главной
      http://bankforumsos.blogspot.com/2015/11/2014.html

      Удалить