Банківську систему треба було чистити від мертвих банків, але не за рахунок вкладників

2 комментария


Чому правило користування послугами першої двадцятки банків уже не діє в українських реаліях, навіщо було здійснено штучне банкрутство «Хрещатика» та «Михайлівського», яким чином надлояльність НБУ призвела до створення безлічі проблемних банків в Україні - про це в інтерв’ю «Аналітичній службі новин» розповів голова Комітету економістів України Андрій Новак.

Також він розповів, чому курс гривні є непрогнозованим, наскільки насправді треба було б підвищувати тарифи, до чого призведе ручне управління та корупція у цій сфері, хто блокує демонополізацію енергетичного ринку та навіщо політики маніпулюють темою МВФ.


http://asn.in.ua/ua/news/events/50545-bankovskuju-sistemu-nado-bylo-chistit-ot-mertvykh.html

2 комментария :

  1. Это уже все равно что ложить правильный рецепт лечения в могилу усопшему. Вот если бы деньги вкладчиков были возвращены за счет ПОПа или его приспешников: Гонтаревой, Кубива, Пасечника то это другой разговор. Но у нас же как всегда - поговорят, порассуждают, а люди останутся быдлом, которое выдоили до последней капли. И дальше доят, втемяшивая продажными СМИ всякие идеи и ища виноватых от себя подальше.

    ОтветитьУдалить