Фонд опубликовал полезную информацию о прошедших продажах активов

Комментариев нет
Фонд оприлюднив дані про проведені аукціони: у розрізі конкретних лотів (вартістю від 1 млн грн) вказано балансову та оціночну вартість, стартову та ціну продажу, а також уперше – дані про покупців.

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб оприлюднив детальну інформацію про результати аукціонів з продажу активів банків, що ліквідуються. За посиланням, у розділі «Щомісячні результати продажу активів неплатоспроможних банків», розміщено інформацію про торги, проведені упродовж червня-серпня 2016 року. У розрізі лотів (вартістю від 1 млн грн) наведено інформацію про активи, їхню балансову та оціночну вартість, початкову та ціну продажу. А також, уперше, оприлюднюються дані про покупців активів банків, що ліквідуються.

«Ми вже опублікували дані про незалежну оцінку прав вимоги за кредитами юридичних та фізичних осіб. Ми вважаємо, що громадськість повинна знати максимальну інформацію про продаж активів банків, що ліквідуються, – сказала Юлія БЕРЕЩЕНКО, директор Департаменту консолідованого продажу та управління активами, ­­– Тому ми публікуємо стартову ціну, і ціну, за якою актив був проданий, і на яких торгах і навіть – дані про те, хто є покупцем».

Крім того, в оприлюдненій інформації, що поновлюється на сайті Фонду щомісяця, також вказується торгівельний майданчик, який провів результативний аукціон та кількість аукціонів до нього.

http://www.fg.gov.ua/news/6680-fond-oprilyudniv-perelik-pokuptsiv-aktiviv-bankiv-shcho-likviduyut-sya

Комментариев нет :

Отправить комментарий