Важные для всех вкладчиков "Форума" суды по WOG 5, 6 июля

3 комментария
В четверг 5 июля в 14:30 Хозяйственный суд Волынской области (м. Луцьк, проспект Волі, 54А) будет рассматривать дело 903/1291/14 о взыскании с ТОВ "Завод Галичина" как финансового поручителя по кредитам ТОВ «Золотий Екватор» 32 млн долларов США.

В пятницу 6 июля в 11:00 Ровенский апелляционный хозяйственный суд (м. Рівне, вул. Яворницького, 59) будет рассматривать дело 903/25/17 о взыскании с ТОВ "Вест Ойл Груп" заложенного имущества (АЗС) по кредитам WOG. По этому делу в Киеве будет видеоконференция в Хозяйственном суде Киева (вул. Хмельницького, 44б) для дистанционного участия в судебном заседании Ровенского апелляционного хозяйственного суда.

Призываем неравнодушных вкладчиков поддержать в суде позицию ПАТ "Банк Форум" и Фонда гарантирования вкладов во время этих важных для всех вкладчиков судебных заседаний.

Правление ОО "Форум SOS"

3 комментария :


  1. Igor Lutsenko
    11 ч ·
    Шановні журналісти,
    09 липня 2018 року, у понеділок, о 13:00, відбудеться засідання Підкомітету з питань взаємодії з громадянським суспільством Комітету Верховної Ради України з питань запобігання і протидії корупції на тему: «Неконституційність системи гарантування вкладів фізичних осіб. Порушення прав вкладників українських банків».
    Нагадаю, що 10 лютого 2016 року Конституційним Судом України за конституційним поданням Верховного Суду України щодо відповідності Конституції України ЗУ «Про систему гарантування вкладів фізичних осіб» було відкрито конституційне провадження.
    Більш ніж два роки КСУ розглядає це питання, в той час як банківські установи остаточно ліквідуються.
    Складається враження, що процес навмисно затягується, поки більш ніж 90 банківських установ, що виводяться з ринку Фондом гарантування, не припинять існування.
    93 банківські установи – це більш ніж 150 млрд. грн. втрат населенням та бізнесом, це сотні тисяч громадян та десятки тисяч підприємств.
    До участі у вказаному заході запрошуються народні депутати України, представники Конституційного Суду України, представники Кабінету Міністрів України, Міністерства Фінансів України, Національного банку України, Фонду гарантування вкладів фізичних осіб, Уповноважений Верховної Ради України з прав людини, представники профільних асоціацій, USAID, представники Європейського банку реконструкції та розвитку, представники Міжнародного валютного фонду, представники Світового банку, експерти, громадськість.
    Засідання відбудеться 09 липня 2018 року о 13.00 годині за адресою: м. Київ, вул. Садова 3а, кабінет 330 (третій поверх).
    Акредитація за картками прес-служби ВР або за телефоном 066 137 09 12 (до 16-00 неділі, 8 липня).

    https://www.facebook.com/igor.lutsenko?hc_ref=ARQR-iTkG-3jIf8RpgPDSlxscmzUqVdV8qJGLDfBn7COGMxEnyrgMtiWLtW8rbtq5DM

    ОтветитьУдалить
  2. Була сьогодні присутня на слуханні справи 903/25/17 в Господарчому суді м. Києва (вул. Б.Хмельницького, 44 б). Колегія суддів ухвалила рішення призупинити провадження по справі 903/25/17 до прийняття рішення Великою палатою Верховного суду по справі 921/107/15. До речі, слухання цієї життєво-важливої справи для вкладників банку "Форум" призначено аж на 18 вересня 2018 року. Попереднє слухання по справі 921/107/15 було безпідставно і по незрозумілих причинах відмінене Великою палатою Верховного суду. При нагоді, хочу нагадати вкладникам банку "Форум", що саме від гуманного прийняття рішення по даній справі буде залежатиме доля подальших виплат заощаджень: для задоволення потреб 4-ої черги необхідно 2,3 млрд.грн., з яких 1,6 млрд.грн. кредити компанії VOG, які через суди намагаються зробити все можливе, щоб не повернути борги у повному обсязі. І саме від рішення Великої палати Верховного суду, 18 вересня, автоматично залежатимуть всі останні рішення по ряду справ з компанією боржником VOG. Якщо не буде максимальної активності і мобілізіції вкладників банку "Форум" 18 вересня у Верховному суді, то так всі і залишаться з подачкою 10% у вигляді виплат для 4-ої черги кредиторів. Тому що розраховувати на надходження від продажу активів, коли вони дерибаняться з дисконтом 80%, не має сенсу.

    ОтветитьУдалить
  3. ВАЖЛИВО для вкладників банку "Форум" !

    ФОНД ГАРАНТУВАННЯ ПОВІДОМЛЯЄ ПРО НЕОБХІДНІСТЬ АКТУАЛІЗАЦІЇ ПЛАТІЖНИХ РЕКВІЗИТІВ КРЕДИТОРАМИ ПАТ «БАНК ФОРУМ» ДЛЯ ПОГАШЕННЯ КРЕДИТОРСЬКИХ ВИМОГ.

    Це необхідно зробити до 30 ЛИПНЯ 2018 року!
    Залишилось мало часу!

    "У зв’язку з цим кредиторам четвертої черги необхідно подати до ПАТ «БАНК ФОРУМ» актуальні банківські реквізити за наведеною формою з метою виплати належних грошових коштів, призначених для часткового задоволення їхніх вимог.

    Листи з реквізитами власноручно підписані кредиторами банку, необхідно подати або надіслати через відділення поштового зв’язку на адресу: бульвар Верховної Ради, 7, м. Київ, 02100." http://www.fg.gov.ua/not-paying/liquidation/52-forum/38384-fond-harantuvannia-povidomliaie-pro-neobkhidnist-aktualizatsii-platizhnykh-rekvizytiv-kredytoramy-pat-bank-forum-dlia-pohashennia-kredytorskykh-vymoh

    ОтветитьУдалить