Проект Плану дій ІГ Львів на наступний тиждень

43 комментария
1) 07.04.2014р. о 8.00 - Зустріч ініциативних груп зі всіх регіонів в Києві.
2) 07.04.2014р. з 8.00 - 9.00 – Знайомство, розподіл по 2-3 чоловіка, отримання листів вимог, виїзд на зустрічі:
- з учасником президентських перегонів П.Порошенком.
- з учасником президентських перегонів Ю.Тимошенко.
- з учасником президентських перегонів О. Ляшком.
- з учасником президентських перегонів О.Тягнибоком.
- з учасником президентських перегонів Д.Ярошем.
- з учасником президентських перегонів П. Симоненко.
- з учасником президентських перегонів А.Гриценко.
- з лідером партії Удар В. Кличком.
- з премьер міністром А. Яцинюком.
- з секретарем РНБО А.Парубійом.
- з міністром фінансів А.Шлапаком.
- з генеральним прокурором О. Махницьким.

щодо проблем банку «Форум» , а також привернення їх уваги до дій посадових осіб ( Банку Форум , НБУ , ФГВФО ), щодо врегулювання даного питання.
Явне затягування вирішення цього питання у спосіб, який застосовується відносно інших фінансових установ і можливе лобіювання інтересів певних фінансових та олігархічних груп.
Зосередження їх уваги що такі дії віщезазначених посадових осіб можуть призвести до масових акцій та інших неконтрольованих дій з боку громадян вкладників банку.

Домовлятися про зустрічі потрібно через офіційні приймальні цих осіб, громадські приймальні, знайомих депутатів, соціальні мережі , особисті зв’язки. Якщо домовитись не вдалось, тоді просто йти до них в кабінети і вимагати прийому якщо не їми то хочаб заступниками!

3) Доставка листа С.Шустеру. Намагання домовитися про ефір з нашою проблематикою в його передачі.
Долучати С.Шустера потрібно після того, як свою позицію проявлять політики, тоді зустріч може мати резонанс і ефект. Коротке оголошення про нашу проблему не дасть результату.

4)Оскаржити постанову Правління Національного банку України від 13 березня 2014 року № 135 ПУБЛІЧНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «БАНК ФОРУМ» до адміністративного суду.
( Це можливо дасть додатковий резонанс )

5) Проведення зустрічі з керівництвом ЄБРР в Україні
(У випадку їх згоди піти на контакт для вироблення плану спільних дій.)

6) Отримати від НБУ відповіді на питання :
- розмір «фінансового розриву» банку Форум на сьогоднішній день ( після проведення інвентаризації );
- яка сума необхідна ( з врахуванням заяв Новінського про готовність провести дофінансування банку , заяви п. Кубіва про надання стабілізаційного кредиту банку Форум та залучення коштів ЄБРР , як нового акціонера банку ) для відновлення роботи банку Форум , або хоча б переведення його в розряд проблемних банків;
- вимагати від НБУ розкриття банківської таємниці про проблемних кредиторах та публікувати дану інформацію в офіційній пресі ( як це було зроблено по банку Надра ) .

7) 07.04.2014р. о 20.00 – Зустріч всіх груп в Центральному офісі Банку Форум, обмін інформацією за день, Моніторинг ситуації та організація й призначення проведення мітингу під Нацбанком та Верховною Радою України. Обговорення питання проведення безстрокової акції.



З повагою,
«Ініціативна група
вкладників та клієнтів банку «Форум» ЛЬВІВ

43 комментария :

  1. Когда Новинский говорил о 200 млн. Грн. Средств Смарта на счетах в банке , у меня возник вопрос : а каков Кредитный портфель его компаний и связанных лиц в Банке?

    ОтветитьУдалить
  2. А чего план действий Львов?Или это всех касается?

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Доброго дня. Це дійсно від нас була пропозиція зібратись( представники Іг з усіх регіонів) у понеділок у Києві і спільно ( а не тільки Київська ІГ ) здійснити заппропоновані дії.

      Удалить
  3. По деловому решительно хорошая организация и все в один день.

    ОтветитьУдалить
  4. Во Львове под натиском активистов написал заявление об отставке начальникГАИ Мицак. И нам пора шевелится!

    ОтветитьУдалить
  5. Согласен , но к митенгу нужно тоже готовится.

    ОтветитьУдалить
  6. Т.е. все переносится на 7, а сегодня ждем исхода встреч? Да и непонятно это в Киеве будет организовываться?

    ОтветитьУдалить
  7. Львов - Днепропетровск с Вами! ДО ВСТРЕЧИ В КИЕВЕ!!! Киевляне - вставайте!!!

    ОтветитьУдалить
  8. Львов - молодцы - поддердживаем

    ОтветитьУдалить
  9. Львов - лучшие!

    ОтветитьУдалить
  10. странно, почему до сих пор этого не сделали активисты из Киева - им все таки проще на месте

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Неважно кто! Предлагайте так же свои планы! Будем обсуждать и выполнять! ТОЛЬКО ВМЕСТЕ МЫ СИЛА!!!

      Удалить
  11. отличный план + мы за!

    ОтветитьУдалить
  12. А вкладники з Луцького банку ФОРУМ до Львівської ІГ відносяться ?

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Якщо Луцьк не може самоорганізуватися, то запрошуем до НАС. Контакти ІГ є на сайті.

      Удалить
  13. Действия ИГ Львова и Киева скоординировать в единое русло нельзя?

    ОтветитьУдалить
  14. Молодцы Львов! Донецк Вас поддерживает! В суд обязательно нужно подавать, это будет быстрее чем писали на сайте, обязательно возымеет действие!

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Давайте и в Донецке одновременно с Киевом. Те кто не сможет приехать в Киев выйдут в своих городах. Только донецкая ИГ чтой то не отвечает(

      Удалить
  15. Надо постараться по максимуму всем приехать в Киев! Хотя бы раз всем собраться, показать как нас мноооого и как мы решительно настроены! Просто заранее сообщите когда, чтобы успеть решить свои дела.

    ОтветитьУдалить
  16. Есть предложение приехать в Киев Еще в воскресенье вечером и встретиться в 18.00. Чтоб лучше организоваться на понедельник! И все подробно обсудить.

    ОтветитьУдалить
  17. Допомагайте Нам всі, шукайте виходи на тих осіб, які є в плані дій!

    ОтветитьУдалить
  18. Мы очень надеемся что к нам подключиться большой бизнес из Донецка и Днепропетровска!

    ОтветитьУдалить
  19. ВНИМАНИЕ! Вкладчики, есть хорошее предложение! 03.04.2014 на митинге в Днепропетровске мы сказали голове НБУ Дн-ской области, что Новинский хочет влить деньги в банк, но ему не дают такой возможности. На это Яицкий М.М. ответил: Новинский вводит Вас в заблуждение - деньги в банк поступать могут, если он действительно хочет влить деньги - пусть вливает уже сегодня, тогда НБУ сразу отреагирует. То есть получается, что Новинский и Смарт-холдинг нас обманывают. В связи с этим есть предложение: написать открытое письмо Смарт-Холдингу с нашим требованием: или они немедленно вливают необходимую сумму денег в банк, и тогда мы и НБУ поддержим их, или МЫ ГОТОВИМ ПИСЬМО В ГЕНЕРАЛЬНУЮ ПРОКУРАТУРУ УКРАИНЫ С ПРОСЬБОЙ ПРОВЕСТИ ПРОКУРОРСКУЮ ПРОВЕРКУ КАСАТЕЛЬНО НАЛИЧИЯ ПРИЗНАКОВ ФИКТИВНОГО БАНКРОТСТВА - кто за?

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Светлана,Київ4 апр. 2014 г., 11:40:00

      Не знаю,були Ви на зборах в Києві.чи ні 28.03,але там один поважний Черкаський підприємець КРИЧАВ про те,що хоче повернути кредит в 500 000 дол,А йому відмовляють внести кошти.Значить за законом це не дозволено. Хоча з іншого боку як тоді пенсіонерів ВИВЕЛИ на поштові відділення вже під час ТА?????? Або як могли працівники банку агітувати за депозити 14.03,коли ВА вже було в банку. Дуже багато питань залишається без відповідів. Я не захищаю Новінського,бо якби він зі своїм менеджментом займались банком,то такої б ситуації не допустили б взагалі.Чому він не підкріплював форум грошима,коли знав про шаленний віддік грошей зі своєї фінустанови. Авжеж,можновладці і наближені встигли вихватить кошти,а ви люди стрибайте з 10 поверху,вмирайте від раку,купуйте квартири,на які стягувались все життя,,,,,,, Тільки яким коштом це оцінити.???(((((((((((((((((

      Удалить
    2. Мысль посетила - не мстя ли это Новинскому за "поруганные" российские отделения "Привата"? С наших господ станется...Врага обозначили...а стауими "друзьями" как НБУ и К и врагов иметь не надо.Я - ЗА все возмохные мероприятия письма и прочее если это поможет спасти "Форум".

      Удалить
  20. Зустріч з реогіонами попередньо планується на другу половину неділі 6 квітня, орієнтовно 14-15 година! Більш детальну інформацію буде викладено пізніше.
    Прохання лідерів регіональних ІГ долучитися. Зустріч планується у форматі 2-3 представники від регіонів. Дякую за ініціативність Львову, Дніпропетровську, Донецьку, Черкасам. Решту регіонів закликаємо долучитися до наших ініціатив!
    Контатна особа: Катерина 097 273-89-88

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Я - член ИГ Днепропетровска - мы планируем приезд на 7 - так как поймите - мы иногородние - проблемы с жильем - сами понимаете

      Удалить
  21. Б.А. юр.лицо4 апр. 2014 г., 12:18:00

    А почему все разговоры только о физ. лицах? А где юр.лица-предприятия, частные предприниматели. Нам надеяться на ФГ бесполезно. Нас может спасти только восстановление работы банка. Ведь за каждым предприятием стоит десятки и сотни работников,которые не могут получить зарплату. Предприятия остались без денег и не могут дальше продолжать свою деятельность. Поднимайтесь все!

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Ви помиляєтесь , представники Ю.О зовсім не мовчать . Ми активно приймаємо участь у всіх діях і Вас закликаємо приєднуватись до нас.

      Удалить
  22. Одесса!Кто едет?Поднимайтесь! тел 050-501-38-69

    ОтветитьУдалить
  23. Дорого дня .
    Дуже приємно , що всі підтримують ідею зібратись у неділю , обсудити план дій і у понеділок зробити реальні кроки. Пропоную конкретно повідомити Катерину про можливість Вашого приїзду і чим можете зайнятись . Можливо є конкретні знайомства у даних кругах і це дуже корисно. Необхідно , що ця робота була зроблена з максимальним ефектом. Інакше ми усі затратимо купу сил і часу , а результат буде нульвий. Пишіть сьогодні хто буде !!!!!!!

    ОтветитьУдалить
  24. Как насчет добавить в план посещение настоятеля Лавры или кто там главный у них? Лаврские деньги тоже в Форуме зависли. Предложить ему направить своих батюшек/послушников на митинг. С Божьей помощью шансов у нас больше=)

    ОтветитьУдалить
  25. Звернення до координаторів регіональних ініціативних груп
    На нашому сайті зараз активно обговорюється можливість вузької зустрічі представників регіональних ініціативних груп в неділю, 6 квітня 2014 року у місті Києві. Зустріч планується з метою узгодження плану спільних дій, підготовку листів посадовим особам, депутатам ВРУ, представникам інших олігархічно-бізнесових структур, які можуть впливати на прийняття владних рішень щодо виправлення ситуації у якій опинився банк «Форум», обговорення питань щодо проведення мітингу.
    Прохання керівників регіональних груп зв’язатися з контактною особою:
    Катерина, телефон (067) 198-20-01

    ОтветитьУдалить
  26. Ось новини.
    http://www.epravda.com.ua/news/2014/04/4/435399/
    А Новинський каже, що в нього грошей нема.
    Нехай продає свій холдинг і повертає людям гроші.

    ОтветитьУдалить
  27. На неділю, 6 квітня вже підтвердили свій приїзд ІГ зі Львова, Донецька, Дніпропетровська, Вінниці, Черкас, Закарпаття, Кривого Рога і Кіїв.
    Інші міста ПРИЄДНУЙТЕСЬ !!!

    ОтветитьУдалить
  28. ІГ Львів організовує автобуси на КИЇВ на мітинг на 8 квітня! Дзвоніть в ІГ ЛЬВІВ - ДОВЕЗЕМО !!!

    ОтветитьУдалить
  29. Считаю, что надо выходить на Юлию Владимировну! И не потому что я ее очень люблю, а потому что только она может решить нашу проблему! Мои знакомые не потеряли , а вернули свои деньги в полном объеме в 2008 году( не помню какой банк) только потому что именно она занялась этим вопросом.

    ОтветитьУдалить
  30. Помогите через своих знакомых найти на нее выход

    ОтветитьУдалить