Правительство хочет заложить в бюджет 22 гривни за доллар - источники

20 комментариев


Кабмин собирается заложить в Госбюджет-2015 курс гривни на уровне 22 за доллар.

Об этом "Экономической правде" подтвердило несколько источников в парламенте.

Так, по их данным, в настоящее время правительство пришло к выводу, что курс на уровне 22 гривни за доллар соответствовать реальной ситуации.

Как известно, сейчас в Кабмине обсуждается проект Госбюджета на 2015 год, который учитывает изменения в налоговом законодательстве, реформирования ЕСВ и децентрализации.

Согласно документу, который есть в распоряжении "ЭП", доходы государственного бюджета на 2015 год Кабмин планирует установить на уровне 432,3 миллиарда гривен, расходы - на уровне 485,3 миллиарда гривен.

Прожиточный минимум предлагается установить на 1 января 2015 году на уровне 1214 гривен, с 1 декабря - 1240 гривен.

Минимальная заработная плата в месячном размере будет составлять: с 1 января - 1257 гривен, с 1 декабря - 1284 гривны. В почасовом размере: с 1 января - 7,53 гривны, с 1 декабря - 7,69 гривны.

Экономическая правда

http://www.epravda.com.ua/rus/news/2014/12/16/513401/

20 комментариев :

  1. Так, по их данным, в настоящее время правительство пришло к выводу, что курс на уровне 22 гривни за доллар соответствовать реальной ситуации.

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. бюджет уже можно не принимать (Ж

      Удалить
    2. Роман, Ж - это "жесть" или "Жопа"?

      Удалить
    3. извиняюсь опечатка :), клавиша одна и та же, а по смыслу одна большая Ж

      Удалить
    4. Значит, всё-таки ЖОПА. Я так и думал....

      Удалить
  2. «Без их участия в кредитовании Украины МВФ не пойдет финансирование нашей страны. При этом Фонд также жестко настроен на реформирование украинского банковского сектора.

    Главное и непременное требование — серьезная докапитализация банковской системы в четко установленные сроки, а также неоказание поддержки банкам, не выполняющим такую программу.

    http://kurs.com.ua/novost/gontareva-obyasnila-ocherednoe-padenie-g-r283395

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Пятничный обвал курса в НБУ связывают с публикацией в британской Financial Тimes статьи о необходимости дополнительного выделения Украине $15 млрд. от МВФ. Нацбанковцы даже уточнили, что новость о том, что экономика Украины не выстоит без внеочередных вливаний, вылилась в резкий рост доходности украинский еврооблигаций на вторичном рынке в мире. Обвал курса гривни в стране — это реакция нашего рынка на заявления, которые потом долго обсуждались во властных коридорах и в СМИ.

      Удалить
    2. британцы продажные ... не нужны нам $15 млрд , НБУ еще напечатает 300 млрд

      Удалить
  3. Яценюк: гроші потрібні "на вчора". Єврокомісія: дамо лише після реформ

    http://www.pravda.com.ua/news/2014/12/15/7052135/

    Підсумкова спільна прес-конференція прем’єр-міністра Арсенія Яценюка та представників керівництва ЄС продемонструвала розбіжність у поглядах на потреби України у наданні невідкладної фінансової допомоги.

    "Фінансова допомога нам потрібна "на вчора". Ми зробили все можливе. Але ми не можемо впоратися з ситуацією лише фіскальними інструментами", - заявив Яценюк.

    "Для всіх змін (для реформування) Україні потрібний приплив грошей. І ці гроші – в пакеті фінансової допомоги. Тому ми очікуємо, що в рамках нашої програми реформ ми отримаємо їх", - додав прем’єр.

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Комісар ЄС з питань розширення та політики сусідства Йоганес Ган, зі свого боку, заявив, що виділення фінансової допомоги Києву можливе лише за результатами оцінювання якості проведених реформ.

      "Ми готові і хочемо надати Україні безпрецедентний рівень фінансової підтримки, але мені видається зрозумілим, що умовою такої підтримки є проведення реформ, адже без них Україна не зможе вийти на стійкий розвиток", -- вважає комісар.

      Також політики розійшлися у тому, який статус повинна мати конференція для виділення допомоги Україні. Яценюк згадав, що вона має бути не лише інвестиційною, але й донорською – тобто такою, що спрямована на надання допомоги, яку не потрібно повертати.

      Удалить
    2. Ган додав, що про назву "донорська конференція" потрібно забути, бо наразі йдеться саме про інвестиції.

      Удалить
    3. Яценюк и Европа

      Попрыгуний Яценюк
      Лето красное пропел;
      Оглянуться не успел,
      Как зима катит в глаза.
      Все прошло: с зимой холодной
      Нужда, голод настает;
      Арсений уж и не поет
      К Европе гад ползет:
      «Не оставь меня, кума милая!
      Дай ты мне собраться с силой
      Прокорми и обогрей!» —

      ... дальше совсем плохо в басне

      Удалить
    4. Мораль:
      Если хочешь кулю в лоб -
      Ты её получишь, жлоб!

      Удалить
    5. И бурные аплодисменты, переходящие в овации

      Удалить
  4. Уряд поки не визначився з остаточним прогнозом курсу гривні для розрахунку проекту держбюджету на 2015 рік, розглядаючи його в діапазоні 15,77-17 грн/$1 і чекаючи прогнозу від Національного банку, повідомив Яценюк.

    "Зараз ми розраховуємо бюджет з точки зору двох варіантів: або поточний курс, встановлений НБУ, додаткове допущення - це курс 17 грн/$1", - сказав прем'єр журналістам після прильоту до Києва після візиту до Брюсселя на засідання Ради асоціацію між Україною та Європейським Союзом .

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. "Але ми чекаємо від Нацбанку прогноз на наступний рік, оскільки згідно з Конституцією ВІН ВІДПОВІДАЄ ЗА СТАБІЛЬНІСТЬ української національної грошової одиниці", - додав Яценюк.

      http://www.pravda.com.ua/news/2014/12/16/7052255/

      Удалить
  5. https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10205649878834556&set=pcb.10205649879754579&type=1&theater
    запит про декларацію доходів Кубіва до моменту звільнення

    ОтветитьУдалить
  6. Гонтарева не прийшла на засідання фінкомітету Ради

    http://www.pravda.com.ua/news/2014/12/17/7052310/

    ОтветитьУдалить
  7. Гонтарева не пришла на "жесткий разговор" с бюджетным комитетом

    http://economics.lb.ua/finances/2014/12/17/289613_gontareva_prishla_zhestkiy.html

    ОтветитьУдалить
  8. Я настільки вдячна Elegantloanfirm за те, що допомогла мені отримати кредит у розмірі 600 000,00 доларів США за допомогою кредитного працівника Расса Гаррі, що я вам вічно вдячний. моє життя перевернулося, мої фінанси влаштувалися, я зараз є власною справою, яку я використовую для піклування про потреби моїх сімей. Я настільки вдячний вам, містер Русс, і Бог вас благословить. Ви можете зв’язатися з ними за фінансовою допомогою електронною поштою: Elegantloanfirm@hotmail.com для отримання фінансової допомоги.

    ОтветитьУдалить