Фонд гарантування вкладів фізичних осіб запрошує представників ЗМІ відвідати аукціон з продажу активів АТ «БРОКБІЗНЕСБАНК»

Комментариев нет

10 лютого 2015 року о 12.00 у приміщені Київської торгово-промислової палати за адресою: м. Київ, вул. Богдана Хмельницького, будинок 55 (конференц-зал)  відбудеться аукціон з продажу автотранспорту, що обліковуються на балансі Публічного акціонерного товариства «БРОКБІЗНЕСБАНК».

На продаж виставляється 122 одиниці автотранспорту, що належить банку, із загальною початковою вартістю продажу у сумі  11 272,6 тис. грн. з ПДВ (детальний перелік -  /auctions/brok/brok_2.html).
З метою забезпечення максимальної прозорості та відкритості процесу продажу майна неплатоспроможних банків, Фонд гарантування вкладів фізичних осіб (далі - Фонд гарантування)  запрошує представників ЗМІ відвідати даний аукціон та стати свідками даного процесу.


http://www.fg.gov.ua/news/fond-garantuvannya-vkladiv-fizichnih-osib-zaproshue-predstavnikiv-zmi-vidvidati-auktsion-z-prodaju-aktiviv-at-brokbiznesbank--1070.html

Комментариев нет :

Отправить комментарий