Вкладники банку «Форум» спiймали тiтушек в камуфляжi, якi потрощили намети бiля Кабмiну

40 комментариев
Сьогонi 4 черня 2014 року близько 2-гої години ночi вкладникам банку «Форум» вдалося знайти тiтушек в камуфляжi, якi потрощили та забрали з собою намети чорнобильцiв та вкладникiв банку «Форум», що були встановленi на тротуарi бiля Кабiнету Мiнiстрiв України.
Автобус тiтушек стояв бiля стадiону «Динамо», в ньому та бiля нього знаходилися залишки наметiв та iншого майна протестувальникiв, якi бiля Будинку Уряду вiдстоювали свої права та законнi iнтереси.
Вкладники банку «Форум» одразу ж викликали мiлiцiю, яка приїхала та задокументувала всi обставини та речовi докази.
В той же час, хлопець, який знаходився в автобусi сказав, що вiн належить до 17-ї сотнi Майдану, вони постiйно знаходяться бiля Верховної Ради, а потрощити намети бiля Кабмiну їх за грошi найнняли вчора ввечерi.
Якщо влада дiйсно не має вiдношення до замовлення знесення наметiв пiд Кабмiном, то розслiдування буде проведено дуже швидко i виннi будуть покаренi. Якщо цього не станеться, то висновок буде тiльки один – замовником погрому в кращих традицiях Януковича є нинiшнi високопосадовцi з владних кабiнетiв на Грушевського.
Нагадаємо, що вчора 3 червня 2014 року пiздно ввечерi група з 40 чоловiк з бiтами в камуфлiжi без розпiзнавальних знакiв напала на намети чорнобильцiв та вкладникiв банку «Форум», якi були встановленi на тротуарi бiля Кабiнету Мiнiстрiв України.
Молодики розтрощили всi намети та забрали їх з собою разом з iншим обладнанням та майном протестувальникiв (фотоапарат, спалах, фонарi, термоси, рюкзаки тощо).
Немає жодних сумнiвiв, що «тiтушки в камуфляжi» були замовленнi новою владою, щоб прибрати подразнювач з очей. Справа Януковича живе i процвiтає: навiщо виконувати обiцянки високопосадовцiв та вирiшувати нагальнi проблеми, якщо можна їх прибрати?!?
Обличчя бiля владного корита змiнилися, а система та методи управлiння залишилися старими. Урядовцi, якi прийшли до влади на кровi Майдану, цинiчно нехтують законними правами та iнтересами своїх громадян i можуть пишатися званням повнопраних прємникiв Януковича. Що змiнилося в системi державного управлiння, крiм показушних перельотiв економ-класом та черги за сосисками в нiмецькому фаст-фудi?
Безстрокова акція протесту вкладникiв банку «Форум» біля Кабiнету Мiнiстрiв України розпочалася в понедiлок 2 червня 2014 року. Тодi пiд стiнами Будинку Уряду зiбралося понад тисячу людей, проте, до них нiхто з посадовцiв так i не вийшов. Вкладники банку, який входив в 20-ку найбiльших банкiв України, вимогають виконати обіцянки представників влади та націоналізувати банк «Форум».
Не дивлячись на застосування сили до мирних протестувальникiв, вкладники банку «Форум» 4 червня 2014 року з 9.00 розпочали пiкетування засiдання Кабiнету Мiнiстрiв України. Безстрокова ж акцiя пiд стiнами Будинку Уряду триватиме i далi.
Враховуючи те, що держава, в особі Фонду гарантування вкладів фізичних осіб, відмовила приватному інвестору у порятунку банку «Форум», учасники безстрокового мітингу-пікетування вимагають від Кабінету Міністрів України та інших органів державної влади невідкладно прийняти усі необхідні рішення щодо націоналізації банку «Форум» та придбання банку «Укргазбанком» або іншим державним банком з метою недопущення ліквідації банку «Форум» та втрати вкладниками і клієнтами банку «Форум» своїх кровних заощаджень й коштів на рахунках.
Вкладники та клієнти банку «Форум» неодноразово попереджали представників органів влади, що вони будуть відстоювати свої права та законні інтереси, а також свої кровні заощадження усіма доступними способами та методами впливу. В тому числі і тими, які застосовувалися на Майдані у січні-лютому поточного року.
Вони не підуть з під Будинку Уряду України до того часу, поки Кабмін та інші органи державної влади не приймуть усі необхідні рішення щодо націоналізації банку «Форум». РАЗОМ І ДО КІНЦЯ!!!

Довідково:
Банк «Форум» було засновано в 1994 році, входить в 20-ку найбільших банків України. За станом на січень 2014 році він входив в п’ятірку банків держави з найбільшим депозитним портфелем запозичень від населення (понад 5 млрд. гривень).
 13 березня Нацбанк України, замість надання рефінансування, визнав банк «Форум» неплатоспроможним.
14 березня 2014 року виконавчою дирекцією Фонду гарантування вкладів фізичних осіб прийнято рішення про запровадження тимчасової адміністрації та призначення уповноваженої особи Фонду гарантування вкладів фізичних осіб на тимчасову адміністрацію банк «Форум».
Понад 130 000 вкладників втратили можливість користуватися своїми коштами. Пенсіонери та малозабезпечені позбавлені можливості отримати пенсії та інші соціальні виплати. Всі юридичні особи, які мали рахунки в банку «Форум», не можуть сплачувати заробітну плату своїм працівникам, заморожені податкові та соціальні відрахування.
27 травня 2014 року Фонд гарантування вкладів фізичних осіб на засідання Дирекції Фонду прийняв рішення про кінцеву відмову приватному інвестору у придбанні банку «Форум» та про продаж активів та пасивів банку, що означає відповідно до діючого законодавства тільки одне – ЛІКВІДАЦІЮ!


Ініціативна група вкладників
та клієнтів банку «Форум»












40 комментариев :

  1. Ну интересно кто же их за деньги нанял???Не трудно догадаться!!!

    ОтветитьУдалить
  2. Ну просто гады и влада и эти с Майдана, которые готовы за деньги и народ свой продать! А потом будут жаловаться на плохую жизнь в стране! Как можно продаваться и предавать своих! Ребята, вкладчики, держитесь!!!

    ОтветитьУдалить
  3. Люди, вы только проснулись? О майдане и тех кто там стоит уже давно говорили у нас на Донбассе, последствия Вы видите, поэтому либо нужно было молчать и жить дальше или устраивать настоящую революцию с участием всех абсолютно регионов Украины. Когда я писала о том что Ваши митинги не привели к положительному результату, меня назвали пессимисткой, оказалось я реалистка.

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Юлия, что Вы предлагаете - конкретно ?

      в борьбе все методы хороши - нам всеравно как, лишь вернуть свои деньги!
      я считаю, что далеко не выход сидеть и сложить руки - мы не намерены мириться - надо бороться всеми возможными и невозможными способами!
      под лежачий камень вода не течет !

      Удалить
    2. Юлия,если мы ничего не добьемся и Вы пессимистка в этом уверенны,то какого черта Вы заходите на этот сайт!?
      У нас все будет,тк ходим на митинги, а у Вас не будет ничего!!! Не надо сюда заходить и ждать,что кто-то для Вас что-то сделает!!!

      Удалить
  4. Ребята, на которых ночью напали ! Огромное Вам спасибо ! мы искренне Вас поддерживаем ! восхищаемся Вами и Вашим мужеством !!!
    Слава Вам !
    Мы с Вами! вместе и до конца !
    есть предложение создать свою партию - обманутых вкладчиков!

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Вас не банят. Вас просто игнорят.

      Удалить
    2. Евгения, на данный момент я уже ничего не предлагаю, т.к. мое предложение было актуально сразу после введения ВА, а сейчас уже оно не приведет ни к чему. Выехать из Донецка теперь для меня не возможно, поэтому на митинг, к сожалению не приеду, но то что Вы боритесь - молодцы, я восхищаюсь такими людьми.

      Удалить
    3. Сори, Евгений, я не очень внимательно прочитала Ваше имя!

      Удалить
  5. Всем привет, есть еще возможность судиться с банком не взирая на ввод временой администрацией, НБУ. Вот пример решения суда, в котором говориться что возврат депозита, не входит под мораторий о удовлетворений требований кредиторов.
    Мы уже начали ряд процессов по банку, если интересно, присооединяйтесь.
    http://gro-za.io.ua/s71636/yak_styagnuti_z_problemnogo_banku_depozitniy_vklad_-_sudove_rishennya
    Почта baltik-tr@meta.ua

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Ольга, судиться - это конечно наше право.
      и безусловно суд мы выиграем
      но вопрос: как это решение будет исполнено ?
      его могут поставить в очередь кредиторов и ждать распродажи активов- а значит - ничего мы не получим
      Вы же знаете наши продажные исполнительные службы

      Удалить
    2. то решение, которое Вы сбросили - 2009 г. - к сожалению, уже изменился закон и эта норма уже не действует !

      Удалить
  6. Новінский ВОРЮГА!! активи з банку давно розграбовані та виведені, це методи Янокович і Ко.


    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. именно поэтому мы просим у государства вмешаться
      но пока они наказывают только нас - а не собственника банка - который виноват

      Удалить
    2. розумію чому ІГ не агітує людей за арешт майна Новінского!! за зняття його депутасткого майдата!! а направляє в іншу сторону

      Удалить
    3. Tania Va не займайтеся словесним поносом, йдіть і мітингуйте. А Ви сидите і п....... п-п-проговорюєте одне і те саме на сайті. Це не допоможе

      Удалить
    4. Tania Va - прочитайте внимательно лозунги на плакатах сегодняшнего митинга
      все вопросы сразу снимутся

      Удалить
  7. сегодня Порошенко вроде в Европе, в Варшаве, с Обамой встречаться будет
    вот бы там их кто зацапал с банком Форум... показать, так сказать, истинное лицо нашей новой власти
    или в МВФ сообщить о том как действовала новая власть этой ночью,
    разгул дерьмократии у нас на полную катушку...

    ОтветитьУдалить
  8. Вкладники банку “Форум” побили авто в центрі Києва
    http://24tv.ua/home/showSingleNews.do?vkladniki_banku_forum_pobili_avto_v_tsentri_kiyeva_foto&objectId=450564

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. написали 100% брехні!!!! Особисто була на майдані. Таксист вирішив , що йому закони не писані і вїхав в наповт вкладників, котрі стояли на дорозі. Жінка була сама, без дитини!!!
      Ніхто нікуди не тікав!!!
      Ганьба тому, хто пише такі брехні!!!

      Удалить
    2. Друзья! Большинство наших журналистов - ПРОДАЖНЫЕ диктофоны, что им скажут, то и пишут. Наш ответ - не смотреть 24 канал

      Удалить
    3. Лиля Карагодина4 июня 2014 г., 13:40

      Таксист нагло газанул и со свистом врезался в толпу митингующих. Его там линчевать стоило. А дама с задего сиденья таки вышла - видать, офигела от манеры езды таксиста. Молодец, что дальше с ним не поехала.

      Удалить
  9. По-моему это подстава с чьей-то стороны. Кто там был, напишите.

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Вранье полное!! была на митинге, дикий таксист решил тупо проехать через толпу, ему помешала толпа митингующих, среди которых было большинство женщин. И как же этот невидимый для всех нас Прес-секретар прем’єр-міністра України Дмитро Чигрин узрел такую картину во всех подробностях? ...""Ще й по капоту пострибали", - додав Чигрин." Вот идиот, к нам то он не вышел

      Удалить
  10. только что показали сюжет по 5 каналу про митинг

    ОтветитьУдалить
  11. интересно... а те кто бил машину наверно и таблички в руках держали что они от вкладчиков Форума?
    как любят у нас с народа дураков делать...

    ОтветитьУдалить
  12. Вкладчики банка "Форум" перекрыли улицу у Дома правительства http://society.lb.ua/accidents/2014/06/04/268797_vkladchiki_banka_forum_perekrili.html

    ОтветитьУдалить
  13. Новенькое http://www.bank.gov.ua/control/uk/publish/article?art_id=1393784&cat_id=80928

    ОтветитьУдалить
  14. Некоторые водители вели себя совершенно беспардонно, просто тупо ехали на людей.
    Вполне возможно, что особенно тупому разбили окно.
    При мне до 11-30 таких было как минимум двое, ехали почти по ногам.

    ОтветитьУдалить
  15. вот еще

    http://www.pravda.com.ua/news/2014/06/4/7027968/?attempt=1

    ОтветитьУдалить
  16. Моя мама работает в банке касиром. Так вот говорит что деньги со счетов снимаются непонятно как, но снимают только "свои" люди. Кто не знает у Яценюка в Форуме был вклад примерно в 1млн. грн. У его мамы около 5 млн грн. С этих счетов деньги уходят. И это не единственные с которых деньги снимают. Вообщем "свои" в деле и деньги свои не потеряют.

    ОтветитьУдалить
  17. Да, обидно схемы остались старые. Ребята молодцы стоят героически,держитесь мы с вами.

    ОтветитьУдалить
  18. Никто не знает, как посмотреть уцелевшие вещи? На митинге ребята сказали, что ночью остатки перевезли в Украинский дом для сохранности...Я свою палаточку ставила. Надеюсь,может уцелела...

    ОтветитьУдалить
  19. Не совсем верная информация, у кассира, операциониста и начальника отделения в банке нет доступа к информации о счетам Випов, о которых идет речь, там был отдельный реестр вкладчиков

    ОтветитьУдалить
  20. сегодня кто-то предлагал здесь возврат депозита за 50 % - т.е. все таки есть какие-то схемы
    но не хочется терять 50 % вклада

    ОтветитьУдалить